Egy jól felépített weboldal ma lehetőség, holnap elvárás.

Hogyan készül nálunk egy egyedi weboldal vagy webáruház

 ...vagy bármilyen az Ön számára testreszabott webes fejlesztés?

 

1. lépés - Személyes konzultáció és ajánlatadás a weboldal, webáruház, webdesign vagy egyéb webes fejlesztési munkával kapcsolatban

Ön felvázolja, hogy az általunk készítendő weboldal, webáruház vagy webdesign milyen elképzeléseknek és célkitűzéseknek kell, hogy megfeleljen. Már ilyenkor érdemes eldönteni, hogy keresőmarketing mekkora szerepet játsszon a weboldal vagy webáruház kialakításában, és hogy mekkora teret hajlandó Ön adni a keresőoptimalizálás elemeinek az oldalán. A célkitűzések alapján idő és költségbecslést készítünk a projekt megvalósítására vonatkozóan.

 

2. lépés - Elkészítjük a weboldal vagy webáruház szerkezeti tervét

Megbeszéljük a weboldal céljait, átbeszéljük az Ön elképzeléseit, majd ezek alapján megtervezzük a weboldal vagy webáruház szerkezeti vázát, megtervezzük a látogatói útvonalakat, az egyes modulokat és azok működését. Elkészül a weboldal, webáruház részletes működési specifikációja
Önnel folyamatosan konzultálva elkészítjük a program, weboldal vagy webáruház részletes és átfogó működési specifikációját, amit Önnek jóvá kell hagynia.

 

3. lépés - Elkészülnek webdesign és grafikai látványtervek

Az Önnel egyeztetett kommunikációs stratégia és kreatív koncepció alapján elkészítjük a webdesign és grafikai látványterveket. Melyeket - miután Ön elfogadta - a weboldal vagy webáruház minden aloldalára vonatkozóan részletesen kidolgozunk.

 

4. lépés - Kollégáink lefejlesztik Önnek a kívánt szoftvereket

Miután Ön a terveket jóváhagyta, programozó kollégáink hozzákezdenek a megbízásban szereplő munka immáron részletekbe menő kivitelezéséhez. Ez idő alatt is folyamatosan egyeztetünk Önnel és tájékozatjuk a projekt aktuális státuszáról, amit Ön egy bizonyos fázis után online módon is nyomon követhet.

 

5. lépés - Próbalátogatások, tesztelés

Bármilyen webfejlesztési munkánk végleges átadása előtt az elkészült weboldal vagy webáruház teszt üzembe kerül, illetve amennyiben szükséges, fókusz csoporton is teszteljük a működését. A tesztelésből származó eredmények alapján szükség esetén a javításokat vagy módosításokat elvégezzük.

 

6. lépés - A weboldalt vagy webáruházat átadjuk Önnek használatra

Miután a szükséges alkalmazások elkészültek, megkezdődik a weboldal vagy webáruház tartalommal való megtöltése. Kommunikációs és webszövegíró kollégáink szívesen állnak rendelkezésére a weboldal szakszerű megszövegezésénél.

 

7.lépés - Rendszeres utánkövetés

Miután az általunk fejlesztett weboldal, webáruház vagy program éles üzembe került, az Ön dedikált projekt menedzsere továbbra is készséggel áll az Ön rendelkezésére, akivel bármilyen módosítási vagy továbbfejlesztési igényét megkonzultálhatja.