Egy jól felépített weboldal ma lehetőség, holnap elvárás.

Webáruház készítés EU pályázati támogatással

Webáruház készítés eu pályázattal
Lehetőség van arra, hogy az összetettebb, nagyobb költségvetésű fejlesztések, webáruházak egy részét az Európai Unió által kínált vissza nem térítendő támogatással készítessék el. Így, ha nagyobb beruházást, webáruház fejlesztést tervez, mindenképpen érdemes megnézni, hogy milyen aktuális pályázatok vannak és, hogy az Ön vállalkozása, melyek igénybevételére jogosult webáruház készítés, fejlesztés során.


Tipikusan nagy összegű beruházások lehetnek azok a webáruház fejlesztések, amikor a webáruházat egy ügyviteli rendszerrel, vállalatirányítási rendszerrel és számlázó rendszerrel vagy bármilyen egyéb külső rendszerrel együtt ruháznak be. Ezen beruházásoknál mindenképp érdemes megnézni az aktuális pályázati lehetőségeket is.


Állandó kapcsolatban állunk pályázatírókkal, így, ha Ön egy nagyobb webáruház készítésénél igénybe szeretne venni Európai Uniós forrásokat, akkor teljeskörű ügyintézéssel tudjuk webáruházának fejlesztését pályázati támogatással intézni. A támogatás ügyintézés díját minden esetben beleszámítjuk a fejlesztendő webáruház árába.

 

Az aktuálisan kiírt webes pályázati lehetőségről az Infóbázis menüpontunk alatt, vagy IDE kattintva olvashat.