Egy jól felépített weboldal ma lehetőség, holnap elvárás.

Látogatói útvonal és felület tervezés

Útvonal, felülettervezés - Webárház készítés

A látogatói útvonal megtervezése elengedhetetlen egy összetettebb webáruháznál. Át kell gondolni, hogy a látogatók milyen útvonalat fognak bejárni és a célkitűzéseknek megfelelően terelgetni kell őket a webáruházban. Látogatói útvonal és felület tervezés nélkül hozzáfogni egy összetettebb webáruházhoz olyan, mint házat építeni tervrajzok nélkül. Nem elegendő csupán a végcélt látni, pontosan látni kell azt is, hogyan fog az weboldalon lépésről lépésre megvalósulni.


Sokan nem gondolják át alaposan leendő webáruházuk működését, túlontúl leegyszerűsítik és a végén szembesülnek a tervezés hiányával. Utólag már jelentős költségekért lehet toldozni-foldozni a webáruházat ahelyett, hogy az elején gondosan megtervezte volna.


A látogatói útvonal és felület tervezésre szakosodott kollégáink segítenek Önnek a tervezésben. A webáruház tervezési időszaka az oldal összetettségétől függően néhány naptól akár néhány hétig is eltarthat. A webáruház tervezési időszaka alatt pontosítjuk a webáruház működését, miközben számtalan kérdés, probléma merül fel, amelyek segítenek átgondolni a célokat és így megfelelő döntéseket tud hozni a webáruházával kapcsolatban. Ha ezek a kérdések már a tervezési fázisban felmerülnek, akkor nem fordulhat elő, hogy a végén nem azt a webáruházat fogja kapni, amit eltervezett.

Ha egy weboldal megfelelően meg van tervezve, az mind a fejlesztési időt mind a költségeket csökkenti, hiszen nincsenek fölösleges körök, nincsenek bizonytalan információk. Ennek a tervezésnek a költsége általában a projekt 20-30%-a szokott lenni, azonban a tapasztalatok szerint sokszorosan megtérül. Ezért ha komolyan szeretne weboldalára, webáruházára építeni, mindenképpen javasoljuk, hogy vegye igénybe kollégáink segítségét. A webáruház tervezése nem csak a fejlesztési időt, hanem a költségeket is csökkenti, hiszen nincsenek bizonytalan információk és fölösleges körök. A webáruház tervezés költsége általában a projekt 20-30%-a szokott lenne, ám ez a ráfordítás bőven megtérül. Azt tanácsoljuk, ha komolyan szeretne honlapjára építeni, akkor mindenképpen vegye igénybe látogatói útvonal és felület tervezési szolgáltatásunkat.