Egy jól felépített weboldal ma lehetőség, holnap elvárás.

Banner készítés - helyezze el üzleti üzeneteit, ajánlatait minél több helyen!

Banner készítés - Online marketing

 

A bannerek olyan aktív hirdetési felületek, amelyek segítségével egy kattintással a saját weboldalára vagy webáruházába vonzhatja vele a látogatókat!

Ehhez nem kell több, mint egy figyelemfelkeltő és vonzó reklámüzenet vagy üzleti ajánlat. Na és persze partner weboldalak, ahová a banner-jét elhelyeztetheti.

Önnek nincs még nincs banner-je? Készíttessen magának most néhányat! A bannereket teljesen különböző méretekben és különböző fájlformátumokban is elkészítjük Önnek.

 

Banner-je sokkal több lehet, mint egy reklám felület...

Banner-je nem csupán egy reklám felület, amely látogatókat hozhat Önnek. Sokkal könnyebben tud partner weboldalakat rávenni arra, hogy elhelyezzék oldalukon az Ön banner-jét, ha közvetlenül érdekeltté teszi őket a saját weboldala és üzlete sikerességében!

Ha többet szeretne megtudni a Partner-program szoftverről, kattintson ide!

 

Álló kép alapú banner 

Ezek a bannerek többnyire .jpg vagy egyéb képformátumú bannerek. Ez a bannerek legegyszerűbb formája, de ez korántsem jelenti azt, hogy nem hatékonyak! Az álló kép alapú bannerek tetszőleges méretben elkészíthetőek, az Ön igényeinek megfelelően.

Ezt a banner típust azoknak javasoljuk, akik

  • egyszerű, rövid üzenetet szeretnének eljuttatni a célcsoportjukhoz
  • anyagilag szerényebb megoldásban gondolkodnak

 

Mozgó .gif banner 

Ha váltakozó képeket szeretne a bannerjébe, vagy csak kevés mozgást szeretne a banner-jébe vinni, akkor az megoldható .gif formátumban. Bár azt a technikát napjainkban már szinte teljesen uralja a flash, a mozgó banner egyszerűségéből fakadóan azért vannak előnyei a flash-ez képest.

Ezt a banner típust azoknak javasoljuk, akik

  • valamelyest "mozgó" bannert szeretne
  • egy picivel nagyobb összeget tud ráfordítani, mint az álló banner-re

 

Mozgó flash banner

Ha mozgó és igazán figyelem-felkeltő banner-t szeretne, akkor azt érdemes flash formátumban elkészíteni.

Ezt a banner típust azoknak javasoljuk, akik

  • mindenképpen esztétikusan figyelemfelkeltő bannert szeretne
  • összetettebb a célpiacnak szánt üzenete
  • nagyobb összeget is hajlandó a programozott banner-re fordítani

 

Hogyan jelenítheti meg banner-jét minél több helyen?

A banner-jei szétszórásához a weben a legegyszerűbb módszer, ha megpróbál más weboldalak üzemeltetőjével megegyezni, hogy cseréljenek banner-t, így kölcsönösen hirdetik egymást egymás weboldalán. Ha pedig a kölcsönös csere nem járható út, és mindenképpen fontosnak tartja, hogy az adott weboldalon elhelyezze a hirdetését és van erre lehetőség az adott weboldalon, akkor többnyire biztosan létezik egy média ajánlata a partner oldalnak, amely alapján Ön el tudja dönteni, megéri-e Önnek az adott összeg a megjelenést.