Egy jól felépített weboldal ma lehetőség, holnap elvárás.

Keresőoptimalizálás - kerüljön a találati listákon az élmezőnybe!

Keresőoptimalizálás - Online marketing - 7even

 

A Google és más keresők találati listáinak első oldalán szereplő weboldalak sokkal nagyobb forgalmat bonyolíthatnak, mint azok az oldalak, amelyek a keresési eredmények első oldalán nem jelennek meg. A keresőoptimalizálás a gyakorlatban azt jelenti, hogy a weboldal szerkezeti vagy tartalmi elemeinek átalakításával, finomhangolásával javítjuk a weboldal vagy webáruház adott kulcsszavakra elfoglalt helyezését a keresőmotorok, elsősorban a Google találati oldalain.

 

Fontos alapelvünk, hogy weboldalainkat és webáruházainkat keresőbarát módon építsük fel, hogy később a weboldal jól optimalizálható legyen. Ügyfeleink számára két típusú keresőoptimalizálási szolgáltatást nyújtunk. Ezek a SEO Start és a SEO Plusz szolgáltatások.

 

SEO Start - keresőoptimalizálás

Kiknek ajánljuk a SEO Start keresőoptimalizálást?

 • Azon induló weboldal és webáruház tulajdonosoknak, akik azt szeretnék, hogy a Google és az egyéb keresőoldalak mielőbb értékelni kezdjék weboldalukat vagy webáruházukat
 • Akik szeretnék, hogy a weboldalukat a Google és egyéb keresőoldalak legalább azon weboldalak elé rangsorolják, amelyek tulajdonosai egyáltalán nem foglalkoztak a keresőoptimalizálással
 • Akik szeretnének több látogatót a weboldalukra, de jelenleg nem szeretnének egy komoly keresőoptimalizálási kampányba belefogni
 • Azoknak, akik később egy intenzív keresőoptimalizálási kampányt szeretnének a weboldalukhoz

 

Mit tartalmaz a SEO Start keresőoptimalizálási szolgáltatásunk?

 • Leellenőrizzük a weboldal keresőbarát URL struktúráját és szükség esetén finomítunk azon
 • Tartalmuk alapján a honlap vagy webáruház minden oldalához elkészítjük a Title (oldalcím) és Description (oldal leírás) metaelemeket, amelyek fontos szerepet játszanak az egyes oldalak Google-beli rangsorolásánál
 • Továbbá leellenőrizzük a keresőoptimalizálás során, hogy minden feltöltött kép megfelelő file-névvel, helyettesítő szöveggel (ALT Tag) és címmel rendelkezik-e
 • Regisztráljuk weboldalát, webáruházát a 3 legfontosabb keresőben (Google, Yahoo, Bing), és 30 db, a honlapra vagy webáruházra mutató öröklinket helyezünk el a weben, fontos linkgyűjtemények legrelevánsabb oldalain. Az öröklink olyan link melynek a webre kerülésének csupán egyszeri költsége van (azaz nem havidíjas hivatkozás) és várhatóan korlátlan ideig megmarad az adott weboldalon. (A linkgyűjtemények szerkesztői független személyek.)

 

 

SEO Plusz - keresőoptimalizálás

 • A SEO Plusz keresőoptimalizálás szolgáltatásunk keretében vállaljuk, hogy a Google keresőjében az Ön által meghatározott kulcsszavakra az első tíz találat közzé hozzuk weboldalát és a későbbiekben ott is tartjuk!

A SEO Plusz keresőoptimalizálás kampány egy meglehetősen összetett és időigényes folyamat - általában 3-6 hónap, melynek során szakértő kollégáink hónapokon át napi szinten foglalkoznak a weboldallal ahhoz, hogy elérjük a kívánt eredményt.

A keresőoptimalizálás szolgáltatásunk a weboldal készítésétől függetlenül is megrendelhető. Így a keresőoptimalizálás elvégezhető bármikor a weboldal elkészülte után is, hiszen weboldalainkat mi mindig úgy építjük fel, hogy a későbbiekben támogassa a professzionális keresőoptimalizálást.

 

 

Mi kell ahhoz, hogy weboldala a keresők találati listáin előbbre kerüljön?

 • Gazdag és egyedi tartalom
 • Célszerűen kiválasztott kulcsszavak és kulcskifejezések
 • Jól felépített oldalak
 • Minél több honlapra mutató hivatkozás (link) témában kapcsolódó oldalakról

 

A SEO Plusz keresőoptimalizálási kampányunk folyamata

 

1.jpgKulcsszó kutatás - A keresőoptimalizálás elején gondos elemzés és konzultáció révén megtaláljuk azokat a kulcsszavakat, amelyekre keresve a potenciális ügyfelek eljutnak az Ön weboldalára, webáruházába. Azt is megmondjuk, hogy ezekre a kulcsszavakra és kifejezésekre mennyire erős a verseny, és hogy melyik kulcsszóra havonta kb mennyien keresnek rá a keresőkben. Ezek alapján segítünk Önnek kiválasztani 5-6 kulcsszót, amelyekre szeretné, hogy webáruháza vagy weboldala a legjobbak között szerepeljen.

2.jpgKonzultáció, tartalmi-szerkezeti módosítási javaslattételek - Konkrét, testreszabott honlap optimalizálási tanácsokat, szövegmódosítási javaslatot adunk ahhoz, hogy a weboldal az első 10 találat közzé kerüljön be a kiválasztott kulcsszavakra

3.jpgLinképítés - A weboldalra mutató hivatkozásokat (linkeket) helyezünk el a magyar web témában illeszkedő oldalain, legalább 120 darabot.

 

4.jpg30 napos monitorozás - A keresőoptimalizálás befejezése után további 30 napig díjmentesen monitorozzuk a weboldala helyezéseinek alakulását és szükség esetén beavatkozunk a helyezések megőrzése érdekében (linképítés, szövegmódosítás, tartalombővítési javaslat).

 

5.jpgSzinten tartás - A 30 napot követően a keresőoptimalizálási szolgáltatást külön átalánydíj ellenében vállaljuk.

 

 

Mindenképpen érdemes belevágni, hiszen az keresőoptimalizálás után a weboldalára vagy webáruházába rengeteg látogató és potenciális vásárló érkezik, melynek vonzata az értékesítés növekedés is!