Egy jól felépített weboldal ma lehetőség, holnap elvárás.

Online Partner Program - Növelje értékesítését alacsony költségekből!

Online partner program - 7even

Banner-je nem csupán egy reklám felület, amely látogatókat hozhat Önnek. Sokkal könnyebben tud partner weboldalakat rávenni arra, hogy elhelyezzék oldalukon az Ön banner-jét, ha közvetlenül érdekeltté teszi őket a saját weboldala és üzlete sikerességében!

 

Hogyan működik az Online Partner Program rendszer?

A rendszer működésének lényege, hogy az Online Partner Program szoftver segítségével nyomonkövethető, hogy az Ön oldalán regisztráló, ajánlatkérő vagy vásárló látogató melyik partnere weboldaláról érkezett az Ön weboldalára.

Azáltal, hogy könnyen beazonosítható a látogató forrása, már könnyű egy átlátható motivációs rendszert is illeszteni az üzleti kapcsolat mögé.

A motivációs rendszert Ön szabadon kialakíthatja partnereivel, a szoftver ebben semmilyen kötöttséget nem jelent.

Az Online Partner Program egyszeri implementációt igényel, amelynek keretében hozzáillesztjük a szoftvert az Ön weboldalához úgy, hogy azt az Ön számára fontos látogatói tevékenységekhez kötjük, pl.: regisztráció, ajánlatkérés, vásárlás, stb.

 

Mennyibe kerül az Online Partner Program szoftver?

A rendszer használata havi díjas konstrukcióban vehető igénybe, melynek havi díja 4.900 Ft + áfa rendszerenként.

Ezen a díjon fölül a szoftvernek a weboldalhoz vagy webáruházhoz történő illesztésének minden esetben van egy egyszeri díja, mely a saját fejlesztésű weboldalaink esetében egyszeri 29.900 Ft + áfa, más webfejlesztő cég által programozott weboldal esetében 49.900 Ft + áfa.

Ez az ár, csupán a rendszerhez való integráció díja, amennyiben a rendszer megfelelő működéséhez Ön szeretné a weboldalát is megváltoztatni, arra külön árajánlatot adunk Önnek.