Egy jól felépített weboldal ma lehetőség, holnap elvárás.

Webdesign készítés és grafika

Webdesign - Weboldal készítés - 7even

 

A webdesign és grafika vállalkozása, tevékenysége online arculatának és a webmarketingnek kulcsfontosságú elemei. Nagyon sok leendő ügyfele az első benyomását az Ön vállalkozásáról cége weboldalán keresztül szerzi. Ezért fontos, hogy weboldalának online arculata, grafikai elemei és annak szerkezeti elrendezése pontosan illeszkedjenek cége imázsához, értékrendjéhez, célkitűzéseihez.

A jó webdesign alapvetően három célt szolgál egyidejűleg

  • egyedivé teszi az Ön weboldalát, megkülönbözteti Önt versenytársaitól
  • egy jó webdesign felkelti a látogatók figyelmét és érdeklődését
  • a stratégiai célkitűzéseknek való megfelelés és azok támogatása

A látogatók megnyerésében a weboldal design és a grafikai megjelenése döntő lehet. Lehet ugyanis egy weboldal tartalma hasznos, izgalmas és érdekes, a látogatókat azonban mindig először a design fogadja. Ha pedig a webdesign nem "szembarát", nem ízléses és esztétikus, illetve nem vezeti tudatosan látogató figyelmét, könnyen megtörténhet, hogy a látogatók anélkül továbbmennek a weboldalról, hogy arra vennék a fáradtságot, hogy egyáltalán beleolvassanak a tartalomba.

A jó webdesign esetében további fontos kritérium, hogy nem szabad, hogy a design a tartalom és a  weboldal használhatóságának a rovására menjen. Éppen ezért minden körülmények között meg kell, hogy feleljen az olyan használhatósági követelményeknek, mint például a felhasználóbarát navigáció vagy a gyors letöltődés. Ezen fontos szempontok mellett természetesen a honlapok, weboldalak és webáruházak készítésekor mindig az Ön egyedi igényeit és célkitűzéseit szem előtt tartva készítjük el.