Egy jól felépített weboldal ma lehetőség, holnap elvárás.

Web- és reklámszöveg írás

Weboldal szövegírás - Online marketing

A kommunikáció korában élünk. A szavaink fontosak, melyekkel befolyásolhatunk, meggyőzhetünk és elbizonytalaníthatunk másokat.
Önnek az a célja, hogy a weboldalára érkező látogatókat meggyőzze arról, érdemes az Ön weboldalán hosszasan elidőzniük, érdemes oda gyakran visszalátogatniuk, továbbá érdemes az Ön webáruházában vásárolniuk. Erre pedig az egyik leghatékonyabb eszközei a szavak. Szövegírásra szakosodott kollégánk szívesen segít Önnek megfogalmazni és megfelelően szavakban önteni gondolatait.

Nem minden cég teheti meg, hogy külön kommunikációs szakembert alkalmazzon web- és reklámszöveg írásra, azonban a kommunikáció lehetőségével így vagy úgy mindenki él, és ha igazán sikeres szeretne lenni fontos, hogy a kommunikációja meggyőző és motiváló legyen.

Egy megfelelően szövegezett weboldal, egy jól megírt web és reklámszöveg a keresőoptimalizálás sikerességéhez is elengedhetetlen. A keresőoptimalizálás azonban csak az egyik szempont a sok közül, amiért különösen érdemes a weboldal szöveges tartalmára nagy hangsúlyt fektetni. A weboldal vagy webáruház szövegének tömörnek, lényegre törőnek, ugyanakkor informatívnak kell lennie. Vizuálisan a kulcsszavak segítségével meg kell ragadnia a látogatót és vezetnie kell az olvasót.

Nagyon sok weboldalt elegendő egyszer jól megszövegezni, amit utána ezrek, százezrek olvasnak el. Ezt az egyszeri odafigyelést mindenképp javasoljuk azon ügyfeleinknek, akik azt szeretnék, hogy weboldaluk vagy webáruházuk igazán sikeres legyen!

Üzleti ajánlatok, hírlevelek szövegezése

Ha Ön már rendelkezik weboldallal vagy webáruházzal, vétek lenne elmulasztania a látogatókkal és felhasználókkal történő kapcsolatépítés lehetőségét! Ennek a folyamatos kommunikációs és kapcsolattartási folyamatnak az eredményeként épül ki az Ön cégével szembeni bizalom. Weboldala, webáruháza látogatói megrendelőkké, az egyszeri megrendelők pedig visszajáró vásárlókká válnak. Sok kisebb cég esetében azonban nem mindig van elegendő kapacitás vagy megfelelő munkatárs arra, hogy az üzleti ajánlatok kommunikációját rendszeresen menedzselje, illetve havonta vagy akár hetente hírlevelet küldjön felhasználóinak.

Mi ebben is segítünk Önnek! Szakértő kommunikációs szakembereink készséggel fogalmazzák meg Önnek üzleti ajánlatait, hírleveleit! Van egy jó ajánlata, és szeretné azt célközönségének elmondani? Bízza ránk termékleírásainak, akciós ajánlatainak, hírleveleinek megírását!