Egy jól felépített weboldal ma lehetőség, holnap elvárás.

Látogatói útvonal és felület tervezés

Útvonal, felülettervezés - Weboldal készítés

Egy összetettebb weboldal vagy webportál esetében ez a tevékenység elengedhetetlen. Megtervezni a felületeket lépésről lépésre, átgondolni, hogy a látgatók milyen útvonalat fognak bejárni, a célkitűzéseknek megfelelően terelgetni őket. Ezen tervező tevékenység nélkül hozzáfogni egy összetettebb weboldalhoz olyan, mint házat építeni tervrajzok nélkül. Nem elegendő csupán a végcélt látni, pontosan látni kell azt is, hogyan fog az weboldalon lépésről lépésre megvalósulni.


Sokan esnek abba a hibába, hogy nem gondolják át alaposan, minden részletre kiterjedően a weboldaluk működését, leegyszerűsítik azt, és a végén szembesülnek a gondos előtervezés hiányával, hiszen utólag az már akár jelentős költségeket jelenthet toldozni-foldozni a weboldalt ahelyett, hogy az elején gondosan megtervezte volna.


Erre szakosodott kollégáink segítenek Önnek a tervezésben! A tervezési időszak a weboldal összetettségétől függően néhány naptól akár hetekig is eltarthat. A tervezési időszak alatt pontosítjuk le lépésről lépésre a weboldal működését, miközben számtalan kérdés merül fel, amelyek abban segítik Önt, hogy minél alaposabban átgondolja, és megfelelő döntéseket tudjon hozni a weboldalával kapcsolatban. Ha ezek a kérdések már a tervezési fázisban felmerülnek, akkor nem fordul az elő, hogy a végén mégsem egészen azt a weboldalt fogja kapni, amit eltervezett.